Ashley Boedrie, eigenaresse BELIEVE IN YOURSELF Personal training

Mijn naam is Ashley Boedrie en ik ben 32 jaar, ik ben geboren en getogen in Almelo (Overijssel) en woon sinds 2012 in Rotterdam. Ik heb de bacheloropleiding Sociaal pedagogische hulpverlening met differentiatie GGZ Hulpverlener (geestelijke gezondheidszorg) aan de Saxion Hogeschool te Enschede afgerond. Tijdens de opleiding kreeg ik al snel een baan waar ik mij verder kon ontwikkelen als professional. Door met verschillende doelgroepen (mensen met een verstandelijke beperking, kinderen en mensen met een psychiatrische stoornis) te werken kreeg ik een goede kijk op wat er bij mij past. Hetgeen wat steeds naar voren kwam is dat ik het interessant vind om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van mensen en dit op maat te doen.

Sporten zit in mijn DNA!

Van jongs af aan sportte ik; ik ben gestart met een teamsport (volleybal), maar stapte al snel over op een individuele sport. Ik heb vanaf mijn 8ste tot mijn 28ste paardgereden (dressuur,- en springwedstrijden). In 2009 ben ik mij gaan focussen op hardlopen, in het begin liep ik 3,5 km interval, maar binnen de kortste keren kon ik steeds verder hardlopen en liep ik op het laatst 21 km aan één stuk met een gemiddelde snelheid van 12 km/uur. In 2011 maakte ik kennis met boxingbag en kort daarna ben ik gaan kickboksen en kreeg ik padstraining. Een super intensieve sport waarbij ik mijzelf helemaal kan laten gaan. Een jaar later startte ik met krachttraining, in eerste instantie thuis en later ook in de sportschool.

Zoals te lezen is ben ik altijd wel in beweging geweest.. Kortom, sporten zit in mijn DNA! Ik ben van mening dat de gemoedstoestand van iemand hier mede door bepaald wordt. De laatste jaren ben ik mij steeds meer gaan interesseren voor voeding. Wat is gezonde voeding? Hoeveel koolhydraten/vetten/eiwitten heeft iemand nodig? Ik merk aan mijzelf wanneer ik gezond en gevarieerd eet, ik een stuk energieker ben.

Opleiding Personal trainer Expert

Met de interesse voor sport & voeding ben ik de opleiding Personal trainer Expert gaan volgen bij Sport & People te Rotterdam. Tijdens deze opleiding heb ik 2 diploma’s Fitnesstrainer A en Fitnesstrainer B (Personal trainer) en 2 certificaten (Functioneel trainer en Sport & Voeding) behaald. Met mijn passie voor sport wil ik jou inspireren en motiveren, ik wil jou laten ervaren dat sporten leuk kan zijn. Het draait niet alleen om het trainen zelf, maar ook om jou als persoon. Tijdens alle trainingen van BE YOU staat de sporter centraal, ik vind het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn tijdens het sporten. Ik bied een luisterend oor en ik wil dat jij vertrouwen hebt in mij maar nog belangrijker: in jezelf! Het geeft mij veel voldoening om mijn positieve en gezonde lifestyle over te dragen aan anderen. Daarnaast ben ik van mening dat niet alleen het bewegen, maar óók de voeding en de mindset vaak in combinatie aangepakt dienen te worden om zo op de lange termijn een gezonde lifestyle vast te houden.

Visie en missie van BELIEVE IN YOURSELF Personal training

De basisvoorwaarden voor een goede gezondheid, zowel lichamelijk als mentaal, zijn:

Bewegen

Gezonde en gevarieerde voeding

Voldoende rust

Deze drie factoren worden daarom allemaal meegenomen in het plan, om zo jouw lifestyle te veranderen en vast te houden. Ik vind het belangrijk om jou te ondersteunen bij het behalen van jouw doelen, maar jij moet het uiteindelijk wél zelf doen! 

De keuze ligt bij jou, neem nu contact op.