Personal training

Personal training is een opkomende trend in Nederland, het is meer dan alleen sporten. Waar het een aantal jaren geleden nog iets was voor de rijke mensen uit het buitenland, wordt het nu steeds populairder om een personal trainer in te schakelen. Het is belangrijk om een goede balans te vinden tussen bewegen, voeding en ontspanning en deze lifestyle ook blijvend vast te kunnen houden. Door met deze drie pijlers aan de slag te gaan, ontstaat er een gedragsverandering waar jij nog lang plezier van beleefd. Personal training is een erg breed begrip, dit zijn niet alleen fitnessoefeningen in een sportschool. Bewegen kan immers overal; thuis, in het bos, in de stationshal, op het strand of in het park. Het belangrijkste is dat jij jezelf kunt zijn!

Ik stel door middel van een individuele aanpak, een op maat gemaakt trainingsprogramma op en ik geef voedingsadvies. Ik kijk naar jouw leeftijd, jouw woon,- en werksituatie, jouw fysieke staat en jouw doelen en dromen. Daarnaast ben ik iemand die jouw stok achter de deur is, jou net iets verder pusht dan dat jij zelf zou doen, jou helpt bij een tegenslag en bij het behalen van jouw persoonlijke doelen. Jij kunt mij continu al jouw vragen stellen via mail of Whatsapp.

Vind jij het, net als veel anderen, lastig om gemotiveerd te blijven? Wil jij jouw doelen behalen, maar lukt dit jou niet alleen?

Kies dan voor BELIEVE IN YOURSELF Personal training, ben én blijf jezelf en zie waar jij toe in staat bent!