Ken jij dat? Jij hebt jou ingeschreven bij een sportschool en gaat fanatiek van start. Jij traint een aantal keren per week, omdat jij een doel voor ogen hebt die jij graag wilt bereiken. Helaas is er vaak weinig begeleiding in de sportschool, waardoor jouw motivatie na een tijdje minder wordt en het een struggle is om richting de sportschool te gaan.. Of herken jij jezelf in het volgende? Jij krijgt een standaard trainingsschema en/of voedingsschema van de sportschool en gaat hier in je eentje mee aan de slag. Jij ziet niet de resultaten die jij er van verwacht had, raakt gefrustreerd en krijgt de indruk dat jij het gewoon niet kunt. Het resultaat: de sportschool sponsoren en zelf op de bank hangen met iets lekkers, omdat jij de hele dag gewerkt hebt en echt té moe bent om nog een stap te zetten.

Cliché: “een gezonde geest in een gezond lichaam”

Iedereen kent het bovenstaande cliché, maar het klopt wel. Regelmatig bewegen is gezond voor de mens, dus ook voor jou. Als jij regelmatig beweegt, raken jouw spieren, longen, hart en bloedvaten eraan gewend om te werken. Hierdoor voel jij je lichamelijk en psychisch fitter, heb jij meer energie gedurende de dag en sta jij positiever in het leven! Als dit jou aanspreekt, lees dan verder…

Trainen kan op allerlei manieren, 1 op 1 maar ook in een groep. Trainen kan binnen; thuis of in de sportschool, maar het kan ook zeker in de buitenlucht. BELIEVE IN YOURSELF personal training biedt verschillende trainingen aan:

Boxcamp

Mommy (to be) training

Personal training

Small group training

Voedingsadvies

Er zijn talloze redenen waarom mensen willen sporten:

Goed voor de gezondheid

Zelfvertrouwen vergroten

Meer energie gedurende de dag

Minder stress

Gewicht onder controle houden (afvallen – aankomen)

Conditie opbouwen

Flexibiliteit

Beter humeur

Opbouwen van sociale contacten

Kies vandaag nog de training die bij jou past en werk aan jouw persoonlijke doelen.