Voel jij jezelf niet fit? Kun jij bepaalde activiteiten niet meer ondernemen doordat jij te weinig energie hebt? Heb jij onder-, of overgewicht? Wil jij graag wat aan jouw lichaam veranderen? Wil jij beter in jouw vel zitten en jouw zelfvertrouwen een boost geven?

Het zijn allemaal goede redenen om te werken aan jezelf. Verander jouw gedrag en combineer dit met bewegen, gezonde en gevarieerde voeding en neem voldoende rust.

Voeding is een erg belangrijk aspect als het gaat om het behalen van jouw persoonlijke doelen. Jij kunt nog zo hard jou best doen in de sportschool of tijdens een bootcamp training, maar als jouw voedingspatroon niet op orde is dan is het beoogde doel moeilijk te realiseren en zou het resultaat uitblijven.

Een standaard voedingsschema is vaak te algemeen en hierbij wordt dus geen rekening gehouden met jouw persoonlijke situatie. Wat voor de één perfect werkt, biedt namelijk geen garantie op resultaat voor een ander.

Daarnaast is het GÉÉN crashdieet of een ander soort dieet waar vaak het jojo effect optreed als jij weer “normaal” gaat eten, het is een VERANDERING IN GEDRAG dat maakt dat jij het deze keer wel volhoud.

Wat jij kun verwachten van BELIEVE IN YOURSELF Personal training op het gebied van voedingsadvies:

Jij gaat werken aan gedragsverandering

Een persoonlijke coach gaat jou ondersteunen

Jij leert wat een gezond en gevarieerd voedingspatroon is

Jij krijgt op jouw lichaam afgestemde voedingsadviezen

Géén standaard, maar een op maat gemaakt voedingsadvies met voedingsmiddelen die jij lust

Jij gaat gezond en gevarieerd eten, bewegen en vooral genieten

Mogelijkheid om vragen te stellen via Whatsapp of mail

View this post on Instagram

👏 D I S C I P L I N E , W I L S K R A C H T . E N . D O O R Z E T T I N G S V E R M O G E N 👏 Voor @anniietjuh kan ik alleen maar heel veel respect hebben. Anne is werkzaam bij de Jumbo met als hoofdzaak het online bezorgen (pickuppoint), hier komt veel kracht bij kijken. Anne doet aan paardrijden en hardlopen. Zij doet mee met het EK en traint haar paard goed. Zij vind het belangrijk om een fit paard te hebben, maar nog belangrijker om zelf ook fitter te worden. Anne Korbee: "normaal ben ik niet iemand die mijn lichaam graag op social media toont, maar eerlijk gezegd ben ik erg trots op wat mij gelukt is in deze periode. Ik heb veel geleerd en door de tips en begeleiding van mijn coach Ashley Boedrie, die mij vooral door de wat moeilijkere momenten heen heeft geholpen! Dank je wel!👌😊 mijn doel was om mijzelf te accepteren en dit resultaat helpt er zeker bij." De voornaamste reden dat zij er zo goed uitziet is dat zij haar voeding heeft aangepast. Het is geen dieet, maar een verandering in gedrag. Zij wilde graag weer lekkerder in haar vel zitten, de knop ging in januari 2018 om en kijk wat een geweldig resultaat zij bereikt heeft! Wil jij net als Anne ook blijvend resultaat behalen, neem dan NU contact met mij op via Whatsapp of via mail naar info@beyou-personaltraining.nl #believeinyourself #beyou #boksen #boxcamp #boxing #fitmom #kickboksen #kickboxing #nesselande #nesselandebeach #nesselandemetrostation #nesselandestrand #outdoor #outdoortraining #personaltrainer #personaltraining #smallgroup #smallgrouptraining

A post shared by BELIEVE IN YOURSELF PT (@believeinyourselfpt) on

 

Kosten

De kosten voor een op maat gemaakt voedingsadvies + een nulmeting (wegen, vetpercentage + omtrekmeting) zijn € 39,95 inclusief BTW. Dit advies is precies afgestemd op jouw lichaam, de voedingsmiddelen die jij lust en die jij nodig hebt.

Heb jij personal training bij BELIEVE IN YOURSELF Personal training, dan is dit inclusief voedingsadvies.

Het dient na 6 – 8 weken aangepast te worden aangezien jouw lichaam went aan de voedingsmiddelen. Jouw lichaam heeft weer even een prikkel nodig, hiervoor betaal jij maar € 14,95 inclusief BTW.

Ben jij geïnteresseerd in voedingsbegeleiding? Neem dan direct contact op.